OMV aduce cafeaua Single Origin 100% Arabica în restaurantele VIVA Cafe

0
401

OMV înseamnă nu doar benzinării şi un “pit stop”, ci şi locul de unde mănânci un sandviş, consumi un fresh de portocale şi o cafea. Ei bine, OMV oferă un upgrade al calităţii cafelei sale, aducând cafea Single Origin 100% Arabica în restaurantele VIVA Cafe. Avem detalii mai jos.

Boabele de cafea sunt procurate din Antioquia, Columbia şi se regăsesc direct în staţiile OMV, folosite pentru prepararea de sortimente VIVA Cafe. VIVA Single Origin Colombia 100% Arabica este marcă proprie şi nu se poate găsi în nici un alt lanţ de benzinării din ţara noastră, în afară de restaurantele VIVA Cafe. Experienţa unei cafele consumate în drum spre o partidă de pescuit, când de abia iese soarele este completată de o nouă aromă, pe care o poţi savura on the go, pe terasa OMV, sau acasă. Asta pentru că poţi cumpăra sortimentul şi la pachet de cafea boabe.

Clienţii Viva Cafe au la dispoziţie mai mult decât o cafea tipică de benzinărie, ci una de calitate, cu aromă puternică. Conform lui Mihai Chiriţă, OMV Brand Manager, consumul de cafea este în creştere în România, iar OMV doreşte să le ofere consumatorilor posibilitatea de a renunţa la preconcepţia de “cafea de benzinărie” ca un termen peiorativ. A fost filmat şi un spot TV pentru acest sortiment de cafea, iar în lansarea sa a fost implicat Paul Ungureanu, cel mai titrat barista din România şi prieten al brandului VIVA Cafe.

Reclama va fi însoţită de o campanie în social media, o mini serie video cu Paul şi artişti de stand up comedy, Vio şi Costel. Produsele VIVA nu conţin conservanţi, coloranţi sau îndulcitori artificiali. Pe listă se află ciocolată, apă cu vitamine, ceaiuri şi gustări sănătoase, pe bază de seminţe şi fructe uscate.