Patrizia Paglieri, fosta jurată a emisiunii MasterChef se pregăteşte să revină pe ecranele TV, cu o emisiune nouă, ce va fi difuzată începând cu luna februarie. Patrizia a făcut câteva schimbări în viaţa personală şi profesională în perioada aceasta.

Simpatică jurată MasterChef a fost patroana a unui restaurant din Capitală şi a hotărât să lase fâiele pe mâna asociatului său. Activă din 1998, Patrizia a declarat că ea a lucrat mereu în bucătărie, dar a decis să renunţe la restaurant deocamdată. Are multe activităţi legate de nunţi, botezuri, meniuri de făcut în toată ţara. Şi-ar fi vândut acţiunile în restaurant şi acum este ocupă din nou de o emisiune TV.

Apariţia la showul MasterChef i-a adus un plus de popularitate şi contacte cu multiple firme. Din primăvara o vom vedea pe ProTV din nou, cu un o emisiune ce va fi difuzată în perioada februarie – martie. A filmat deja 3 luni şi a slăbit 5 kilograme cu dieta nutriţionistului GianLuca Mech.

Încă nu ştim ce fel de format va avea nouă emisiune, dar e posibil să fie ceva în genul acelor vloguri postate de Patrizia pe YouTube, „Găteşte cu Patrizia şi Francesco„.

Sursă imagine ProTV.