Oreo va lansa biscuiţi cu aromă de Tiramisu; Iată ce alte arome pregăteşte pentru 2020

1
1604
Tiramisu oreos Credit: Nabisco

Oreo a început anul cu un anunţ legat de aromele biscuiţilor săi. În primă fază va lansa biscuiţi cu cremă Tiramisu, dar acesta e doar începutul. Biscuiţii sunt disponibili în magazine din aprilie, conform unui reprezentant al companiei.

De fapt nu e chiar o noutate, pentru că biscuiţi în varianta subţire Thins sunt deja disponibili cu aromă de Tiramisu în Coreea de Sud de câţiva ani. Varianta de Oreo cu Tiramisu va fi disponibilă doar în ediţie limitată în aprilie, deci o veţi găsi doar câteva săptămâni. E vorba despre biscuiţi cu două straturi de cremă, una de vanilie şi una de cafea. 2019 a fost un an foarte ocupat pentru Oreo, care a lansat un total de 14 de arome noi şi/sau ediţie limitată.

Pe listă se află S’mores, Latte Creme, Marshmallow Moon, Baskin Robins Mint Chocolate Chip şi Maple Creme. A debutat chiar şi o aromă misterioasă, despre care Oreo nu a spus nimic, ci doar i-a invitat pe fani să o ghicească. La final era vorba despre churros, aşa cum s-a anunţat în decembrie. Oreo a primit o grămadă de înscrieri în acea competiţie de ghicit, inclusiv biscuiţi graham, turtă dulce sau Funnel Cake.

O persoană a primit 50.000 de dolari pentru că a ghicit Churros. Pentru 2020 Oreo mai pregăteşte încă două arome pentru crema biscuiţilor săi: Caramel Coconut şi Chocolate Marshmallow. Acestea două vor ajunge în magazine în această lună. Din păcate aromele speciale ajung mereu în SUA sau Asia întâi, iar în Europa ceva mai târziu sau deloc. Depinde cât succes au în Vest, iar noi rămânem la zecile de arome experimentale cu care se joacă Milka în ultima vreme.