Oro Toro lansează burgerul cu cozonac de Crăciun, Cozoburger; Deschide restaurant nou la Piaţa Romană

1
2426

Oro Toro e în straie noi în aceste zile, deschizând o nouă locaţie la Piaţa Romană în Bucureşti şi inaugurând şi un burger. E vorba despre trăznitul Cozoburger, disponibil la noua locaţie şi care după cum îi arătă numele înlocuieşte chifla cu… cozonac.

Acesta ar fi primul restaurant de sine stătător Oro Toro, separat de cele din malluri. Agenţia de comunicare Rusu + Borţun e responsabilă cu proiectul care a dus la naşterea ineditului Cozoburger. Conceptul a fost de a combina desertul preferat al tuturor din perioada sărbătorilor de iarnă, cozonacul cu faimosul burger gourmet de la Oro Toro. Totul a fost pus în aplicare cu ajutorul lui Chef Iosif, care se ocupă de produsele din meniul lanţului de restaurante.

Acest debut de restaurant în zona Magheru-Romană este doar începutul, Oro Toro exprimându-şi intenţia de expansiune. Pe viitor vor avea mai multe spaţii stradale, în zone cu trafic intens, pentru a fi mai accesibili. Pentru cei curioşi, Cozoburgerul este un hibrid, care e pe jumătate burger cu sos Oro Toro, incluzând o chiftea de carne gourmet şi pe jumătate un cozonac din chiflă împletită şi dulceagă cu nucă deasupra.

La interior găsim şi castraveţi muraţi, varza şi roşii. Sosul trademark leagă tot în mod inedit. Mai mult decât atât, chifteaua este una din carne de mistreţ, deci nu e orice carne, ci una premium. Produsul se va găsi doar la Orotoro din Romană până la final de lună decembrie.