Pepsi lansează noi arome de vară: Mango, Berry şi Lime

0
5764

După ce am văzut Coca-Cola lansând un energizant şi o cafea, Pepsi dă replica printr-o serie de arome văratice. PepsiCo a anunţat aromele Mango, Berry şi Lime, care vin în completarea lui Vanilla şi Wild Cherry.

Deocamdată aceste variante ajung în Statele Unite şi până în vară ar trebui să le găsim şi în Europa. Pepsi promite că a folosit suc real de fructe pentru aceste variante citrice de băutură carbogazoasă. Aromele sunt disponibile la cutie şi în 12 pack-uri. Pepsi mai vinde în State şi variante de băuturi originale, dietetice, fără cofeină, fără zahăr şi cu zahăr real.

Pepsi Wild Cherry şi Vanilla primesc noi variante de ambalaj pentru a se asorta cu aromele noi. Berry, Lime şi Mango au cu 1 gram mai puţin zahăr decât Wild Cherry şi cu 4 mg mai puţină cofeină. Noile Pepsi-uri sunt bune şi de savurat în cocktailuri, cu o felie de portocală, lămâie, cuburi de gheaţă, vodka, bourbon sau chiar gin.

Ar fi interesant să aflăm şi provenienţa fructelor pentru aceste variante de băuturi. De exemplu ştiu că în ultimii ani Coca-Cola a făcut teste cu piersici din Georgia şi zmeură din California. Între timp Pepsi pregăteşte o băutură numită Pepsi Nitro, care este infuzată cu azot lichid.