Energizantul Coca-Cola Energy debutează în România; Vine şi Coca-Cola Coffee curând

3
3274

Ştiam de ceva vreme că se pregăteşte o variantă de Coca-Cola cu cafea şi un energizant al gigantului băuturilor carbogazoase. Azi vedem şi cum arată ambalajele lor şi aflăm că au debutat deja în câteva ţări. Din ce am înţeles găsiţi şi la Mega Image în România Coca-Cola Energy. Varianta Coffee nu a apărut încă.

Un hibrid între Coca-Cola standard şi cafea va debuta la cutie şi se va numi Coke Coffee, care amestecă băutura cea dulce cu un cold brew clasic. Va sosi în 25 de teritorii până la final de an şi este gândită pentru un boost de energie pe bază de cofeină. Din ce am înţeles ar avea mai puţin zahăr decât Cola normală. Coca-Cola nu e la prima tentativă de gen, lansând varianta Blak în 2006, dar nu a fost un hit şi a fost retrasă în 2008.

De această dată au testat intens nouă formula Coca-Cola Plus Coffee în Australia din 2017 încoace şi au adus-o şi în ţările asiatice. A sosit şi un energizant cunoscut drept Coca-Cola Energy, deja lansat în Spania şi Ungaria, plus alte zone europene. Băutura are gust clasic de Cola şi vine cu 80 de miligrame de cafeină naturală, extract de guarana şi vitamina B.

Coke Coffee se vinde deja în Vietnam, Brazilia şi Columbia, în variante cu şi fără zahăr. Vă reamintesc şi de planurile gigantului american de a pune în vânzare produse ale lanţului britanic de cafenele Costa în Europa în trimestrul 2. De altfel a şi cumpărat Costa pentru 5.1 miliarde de dolari.

Aţi încercat Coke Energy? Cum vi se pare?