McDonald’s Germania lansează un burger Big Vegan; Iată ce conţine!

2
1613

Există deja burgeri vegetarieni la McDonald’s, asta ştiam deja, inclusiv la noi, dar iată că acum avem şi un Big Vegan, trecând dincolo de sandvişul clasic. Se numeşte Big Vegan TS şi a început deja să fie servit la McDonald’s Germania.

Este primul burger vegan disponibil local şi se bazează pe Incredible Burger-ul de la Nestle, cel realizat pe bază de plante. Ingredientele cheie sunt o combinaţie de proteină de soia şi de grâu, iar atunci când priviţi „chifteaua”, arată fix ca un patty clasic din carne. Atunci când este gătit, burgerul este cărnos, zemos şi are textură de carne.

McDonald’s Germania oferea deja un burger vegetarian, realizat din quinoa, dar acela nu era vegan. Noul burger este servit cu muştar, ketchup, ceapă, roşii şi alte verdeţuri. Conţine 17 grame de proteine din plante, adică fix la fel de multe proteine ca un burger normal cu carne. McDonald’s subliniază şi că îl prepara separat de burgerii normali, pentru a evita contactul cu ei.

În Marea Britanie poţi comanda la Mac wrap-uri goujon vegane, sandvişuri Veggie Patty şi chiar un Happy Meal Vegan. McDonald’s Suedia oferă şi nuggets falafel vegane şi un burger McVegan, care e disponibil şi în Finlanda. În Norvegia se vând nuggets Veggie, care sunt realizate pe bază de năut, conopidă, ceapă şi cartofi, acoperite cu un strat crocant.

Plăcintele cu mere sunt vegane în toată lumea la restaurantele McDonald’s.