Pizza Hut Delivery deschide o nouă filială la Cluj-Napoca

1
1358

Pizza Hut Delivery a anunţat deschiderea unei noi filiale la Cluj-Napoca, după o investiţie de 285.000 de euro. Ca urmare a acestei inaugurări va fi acoperit întregul oraş când vine vorba de livrarea la domiciliu. Locaţia cea nouă se află pe Bulevardul 1 Decembrie, Nr 142 şi are o suprafaţă de 88 de mp.

Pizza Hut Delivery are una dintre cele mai dezvoltate reţele de livrare de pizza din ţara noastră. În acest moment are 19 locaţii la nivel naţional, iar cea nouă oferă 22 de locuri de muncă, pe posturi precum Lucrător Bucătărie, Casier şi Curier. Angajaţii sunt instruiţi de un trainer dedicat şi pot obţine o calificare pe perioada colaborării. Se poate şi dezvolta o carieră în domeniu.

Pizza Hut Delivery permite comanda de mâncare direct la domiciliu, iar comenzile se pot face telefonic, dar şi din aplicaţia de iOS şi Android sau de pe pagina oficială Pizza Hut Delivery. Clienţii pot plăti online, prin card bancar sau numerar. În acest moment de la PHD puteţi comanda celebrele Flatbread pizza, care costă de la 15.5 lei în sus şi reprezintă un soi de „pizza de vară”, mai light, cu blat subţire şi cu mai multe legume.

PHD mai oferă şi paste, antreuri, salate şi desetturi, precum scorţişorele sau profiterol.