Pizza Hut deschide primul restaurant Fast Casual Delivery din România

0
1379

Pizza Hut îşi diversifică portofoliul odată cu deschiderea primului său restaurant Fast Casual Delivery din ţara noastră. Sphera Franchise Group, deţinătoarea în franciză a acestui brand pe piaţa din România a anunţat această extindere a Pizza Hut Delivery.

Noua locaţie aduce şi un nou concept pentru clienţi, care pot vedea modul de prepare a produselor, pentru o experienţă cât mai transparentă. În plus acele preparate se pot servi la masă, în interior. Restaurantul vine în întâmpinarea noului context social şi sanitar, iar publicul are un apetit ridicat pentru reîntoarcerea în restaurante la conceptul de dine in, dar se caută totuşi şi experienţe noi şi diferite. Fast Casual Delivery combină ideea de livrare, take away şi dine in.

Acest tip de locaţie a fost inaugurat Carrefour Orhideea, o zonă cu vad bun reprezentat de zeci de mii de studenţi, dar şi angajaţi la clădirile de birouri din zonă, precum sediile Bitfender sau Thales. Pizza Hut Delivery Orhideea se află în zona de food court a centrului Comercial Orhideea, care se situează pe Splaiul Independenţei 201-210 B. Are aproximativ 100 de metri pătraţi şi program de funcţionare între orele 10:00 şi 22:00.

Odată cu această deschidere au fost create 18 locuri de muncă, iar începând cu 1 septembrie 2021, în reţeaua Pizza Hut Delivery un angajat poate obţine venituri de până la 2345 lei net, care include şi salariul de încadrare începând cu luna a treia, bonurile de masă şi bonusul de performanţă conform criteriilor de acordare. Pizza Hut a împlinit 27 de ani de activitate în România şi deţine în acest moment 21 de restaurante tip dine în şi 18 locaţii Pizza Hut Delivery.