Pizza Hut lansează un meniu vegan, care include şi deserturi atractive

0
1475

Pizza Hut continuă marşul american al francizelor spre preparate bazate mai mult pe vegetale, decât pe carne. PH tocmai a lansat în Marea Britanie un meniu vegan, care include chiar şi câteva deserturi. Pentru a promova noul meniu, au fost lansate şi oferte cu reduceri de 50%.

Pizza Hut propune un meniu complet, cu 3 feluri de mâncare. Pe parcursul lunii martie, cei care se află în UK vor putea degusta preparatele vegane în 253 de restaurante. Lanţul american ar fi vândut 25.500 de pizza vegane doar în ianuarie, deci trecerea la acest meniu pare o decizie bună. Opţiunile de pizza Violife includ Vegan Hot ‘N’ Spicy Veg, Vegan Veggie and Vegan Margherita, dar şi Vegan BBQ Jack ‘N’ Cheese.

Cei care vor mai puţine calorii au opţiunea Vegan Virtuous Veg Flatbread Pizza. Brânza Violife folosită pentru aceste preparate este o alternativă la produsele lactate, bazată pe ulei de nucă de cocos, cu o uşoară aromă de cheddar, deci se potriveşte perfect la pizza. Există şi rulouri apetisante, sub numele de Jack’N’Roll, care include şi „brânză” vegetală, sweet chilli şi jackfruit, un fruct cu textură şi gust de carne, acoperit cu sos BBQ.

La desert sunt disponibile Cinnamon Bites, adică un soi de perniţe acoperite cu scorţişoară şi glazură. În curând vor fi disponibile şi 14 topping-uri vegane şi 3 blaturi vegane pentru pizza.