Domino’s Pizza lansează propria campanie cu pliabile

0
1094

După Jerry’s Pizza acum o săptămână, acum şi Domino’s Pizza profită de trendul telefoanelor pliabile să facă aluzie la feliile sale de pizza. E vorba despre Domino’s Pizza Singapore, care a postat imaginea de mai jos.

Sub numele de „The Fold Hold” apare o reclamă pe Facebook în care vedem că două felii de pizza flexează în faţa camerei. Pare să fie o pizza exotică (cu ananas poate) judecând după colorit. Este menţionat şi că preparatul este disponibil în variante de 9 inch, 12 inch şi 15 inch. Ni se promite şi un „mecanism anti vărsat” şi un nivel crescut de ingrediente per muşcătură.

Samsung Galaxy Fold şi Huawei Mate X au stârnit această modă, care a ajuns şi în domeniul alimentar. A mai fost un trend viral în social media care a cuprins marile francize: #10YearChallenge, când vedeam comparaţii între 2009 şi 2019, pentru pizze, campanii şi oameni care mâncau pizza de mici. Ce mă intrigă pe mine pe pagina Domino’s Pizza Singapore e că văd că au pizza cu carne reală de crab, usturoi şi ardei iute. Asta da pizza!

Aşteptăm o mutare acum şi de la Pizza Hut, asta dacă se pretează la trenduri pliabile de gen.

Sursa foto