Produsele de pe Muzli.ro sunt sănătoase şi nu au zahăr; Iată câteva sugestii de Granola

0
202

Dacă sunteţi genul de persoană care nu îşi poate începe ziua fără un bol de cereale cu lapte vreţi probabil şi alte preparate faţă de cele din supermarket. Încercam să evităm brandurile cu mult zahăr şi să vă oferim o sugestie de nutrienţi reali. O idee ar fi produsele tip Granola de la Muzli.ro, care au şi livrare gratuită pentru comenzi peste 200 de lei în această perioadă.

Ce este granola? Acesta este un preparat de mic dejun, care include de obicei cereale, în special ovăz, dar şi nuci, miere sau alţi îndulcitori ca zahăr brun. Uneori poate include şi orez crocant, dar şi fructe uscate şi ciocolată. Se consumă cu iaurt, miere, fructe proaspete, lapte şi uneori îl găsiţi ca topping la îngheţată sau produse de patiserie.

Puteţi spre exemplu să puneţi Chocolate Granola în lapte (de soia sau migdale dacă sunteţi vegani) şi trebuie să ştiţi că produsele Hester’s Life facilitează consumul sănătos şi conştient fără compromisuri. De asemenea produsele nu conţin zahăr adăugat, gluten, lapte sau soia. Chocolate Granola de 320 de grame conţine căpşuni obţinute prin deshidratare, fără conservanţi sau zahăr. Fructul îşi păstrează aroma originală. O pungă de 320 de grame costă 25 lei, iar ingredientele includ şi fulgi de ovăz fără gluten, curmale, ciocolată neagră fără zahăr şi masa de cacao.

Sunt şi reduceri la alte varianta de Granola, precum 20 lei pentru Cinnamon Granola sau tot lei pentru varianta cu nucă de cocos.

Mai există şi o varianta de Granola cu nuci crocante la 25 lei şi una cu cafea şi gust picant tot la 25 lei.

Sunt şi mini pachete de Granola la 4 lei şi terci de ovăz la doar 5 lei, cu gust de nuci pecan.