Produsele pentru casă și grădină au înregistrat creșteri de până la 100%, iar grătarele sunt în topul achizițiilor (Analiză evoMAG)

0
668
Gradina

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox ne aduce astăzi detalii despre ce mai cumpără românii în această perioadă. Știm cu toții faptul că pandemia a schimbat fundamental modul în care percepem viața la oraș. Mulți se gândesc la o casă cu grădină, spațiu verde și cu o zonă dedicată pentru birou și lucrul remote.

În lumina restricțiilor generate de situația actuală, mulți vor să se mute la casă sau chiar s-au mutat deja, dovadă fiind și creșterile mari înregistrate în zona de produse pentru casă și grădină. Informații despre această evoluție a vânzărilor ne aduce evoMAG. Avem o analiză despre care aflăm mai multe în rândurile următoare.

Gratar gradina

Descoperim că față de 2020, în prezent, categoria Casă, Decorațiuni și Bricolaj din evoMAG a înregistrat o creștere de până la 100%. Există și un top al celor mai bine vândute produse, în vârful clasamentului fiind grătarele de grădină. Urmează uneltele de grădinărit, compresoare și pompe, dar și sisteme de încălzire pentru terase. Tot aici sunt menționate și uneltele, scule generale și aparate de sudură.

Iată ce a declarat CEO-ul evoMAG, Mihai Pătrașcu, despre creșterile generate în zona de produse pentru casă și grădină:

Cererea mare contextuală, generată de pandemie, a fost susținută de diversificarea gamei de produse în categorie. dar și de asigurarea unui stoc continuu pentru cele mai vândute modele de pe evoMAG. Cu volume mai mari de vânzări, magazinele au putut oferi prețuri mult mai competitive, fapt care a contribuit suplimentar la decizia de achiziție a clienților.

Aflăm că adoptarea comerțului online și de către categoriile de clienți tradițional offline a generat o creștere a numărului de comenzi în zone unde nu se află magazine de bricolaj. Exemple sunt orașele mai mici, comune și sate. Această categorie va crește estimativ cu 50% în 2021. Mai aflăm și că în prezent, evoMAG listează peste 5000 de produse din categoria Casă, Decorațiuni și Bricolaj. Un detaliu și mai notabil, este reprezentat de faptul că peste 60% din aceste produse au fost introduse anul trecut.

evoMAG vrea să completeze gama cu alte câteva mii de produse printre care și fotolii de grădină, umbrele și coșuri de picnic. Grătare pentru grădină la reducere găsiți aici!