Samsung lansează frigiderul 4-Door Flex, gândit pentru bucătăriile moderne

1
1052

Samsung Electronics a anunţat astăzi un nou concept de frigidere: 4-Door Flex. Acesta oferă o soluţie inovatoare de dozare a apei Beverage Center, care aduce un acces mai rapid la dozatorul de apă şi un recipient cu umplere automată. Are şi funcţie Dual Auto Ice Maker, având două dozatoare independente de gheaţă, care produc atât cuburi de gheaţă, cât şi fulgi de gheaţă simultan.

Noul frigider se remarcă prin capacitatea sa de personalizare, datorită unei configuraţii flexibile a sertarelor sale, care ajută la menţinerea alimentelor proaspete, prin crearea de condiţii optime. Frigiderul 4-Door Flex aduce şi funcţia Cool Select+, un compartiment independent care poate fi transformat rapid din frigider în congelator şi poate stoca o gamă largă de alimente, utilizând 5 moduri de temperatură prestabilite. Există şi un sertar Flex Crisper, ideal pentru produse proapsete sau carne şi peste, dar şi un sertar Crisper+ care asigură umiditatea ideală pentru fructe şi legume.

The Beverage Center ar putea fi totuşi selling point, oferind acces rapid şi uşor la apă rece. Acest segment se află în interiorul frigiderului şi menţine dozatorul de apă mai puţin expus contactului cu aerul. Se reduce astfel riscul de contaminare. Avem şi un vas care se umple automat cu apă purificată, care poate fi infuzată cu fructe şi ierburi, fiind gata de servire instantaneu. Dozatorul de apă şi o duză din oţel inoxidabil, care îi permite detaşarea rapidă pentru o spălare uşoară.

Dual Auto Ice Maker face cuburi de gheaţă şi fulgi de gheaţă în cele două sertare separate. Fulgii de gheaţă sunt mai mici şi pot răci băuturile mult mai repede, fiind ideali pentru familiile cu copii. Poate produce 2.8 kilograme de gheaţă pe zi şi stoca până la 3.1 kilograme.

Avem parte şi de filtru odorizant UV, care reduce mirosurile cauzate de bacteriile din aer din frigider, mulţumită tehnologiei UV care curăţă continuu filtrul. Toate acstea se regăsesc într-un design modern şi elegant, cu un exterior minimalist, atemporal, cu uşi plate şi mânere încastrate.

Nu avem încă preţuri pentru piaţa locală, dar văd că în SUA produsele de acest tip pornesc de la 3000 de dolari.