RAMEN LA 13€ IN ORASUL DRAGONILOR

0
312

🍽 Salutare si bine te-am gasit pe canalul „Degustam cu Denis”. În acest episod ne-am aventurat prin centrul pitoresc al orașului Ljubljana, capitala Sloveniei. Orașul impresionează prin arhitectura sa deosebită, aleile pavate și atmosfera vibrantă.

Unul dintre punctele de interes a fost Podul Dragonului, o emblemă a orașului. Cu o istorie bogată și o arhitectură distinctivă, podul oferă nu doar o priveliște spectaculoasă asupra râului Ljubljanica, ci și oportunitatea de a explora mai multe despre legendele și tradițiile locale.

În momentul în care am pasit pe terasa restaurantui am fost captivat de bogăția aromei care se răspândea în aer. Prima opțiune, ramenul cu carne tocată de porc, a fost o explozie de gusturi complexe. Adăugarea unei jumătăți de ou a oferit o cremozitate irezistibilă, iar bucățile de bok choy au adus un element crocant și proaspăt la fiecare înghițitură.

Totuși, au fost câteva nuanțe care au stârnit discuții. Gustul intens și picant al ramenului cu carne tocată de porc a fost cu siguranță un punct în favoarea sa, dar textura cărnii tocate a fost prea tare, ca si cand nu ar fi fost fiarta.

Pe de altă parte, ramenul cu peste și vită a fost un adevărat festin pentru simțuri. Aromele intense și bogate au stârnit entuziasmul, iar gustul pronunțat al acestui fel de mâncare a adus o varietate binevenită în peisajul culinar. Diferența notabilă dintre cele două tipuri de ramen a adus un echilibru perfect între elementele sărate și cele subtile ale preparatelor.

Experiența noastră culinară autentică în Ljubljana a fost una memorabilă, iar canalul nostru este aici pentru a împărtăși astfel de momente cu tine. Mulțumim pentru că ne urmărești și suntem nerăbdători să împărtășim mai multe aventuri gastronomice! 🌍🔪

#Restaurant # #

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239