Reduceri de până la 55% la electrocasnicele de bucătărie Russell Hobbs la Flanco.ro: cele mai bune oferte

0
1895

La final de primăvară şi început de vară se pare că au loc un soi de wannabe Black Friday-uri, care uneori se lasă cu reduceri şi pentru electrocasnicele de bucătărie. Este şi cazul produselor Russell Hobbs de la Flanco.ro, care sunt cu până la 55% mai ieftine. Avem detalii mai jos.

Russell Hobbs este un producător de electrocasnice din Marea Britanie şi are o istorie de peste 60 de ani în spate. Sosea după al doilea război mondial şi dota naţiunea britanică cu prăjitoare de pâine, fiare de călcat şi uscătoare de nouă generaţie. La reducerile de la Flanco.ro am găsit următoarele produse atractive:

1. Robot de bucătărie Russell Hobbs Desire 23480-56, 1000 W, 10 viteze + Puls, bol 5 l, Roşu

La suma de 769 lei primeşti un robot de bucătarie multifuncţional, care poate găti practic orice, dulce sau sărat. Are 10 setări de viteză şi un motor puternic de 1000W. Poate amesteca folosind un bol din oţel inoxidabil, cu capacitate de 5 litri şi 3 accesorii: accesoriu pentru aluat, tel şi paletă. Integrează şi un blender cu vas de 1.5 litri, care poate prepara amestecuri de prăjituri, sosuri şi bate ouă.

2. Blender cu storcător de citrice Russell Hobbs Explore Mix&Go Juice 21352-56, 300 W, 0.6 l, Alb/Verde

La un preţ mult mai mic avem acest blender cu storcător de citrice, cu putere de 300 W şi capacitate de 0.6 litri. Costă 209 lei şi e ideal pentru juicing şi regimurile ce implică smoothie-uri, fie ele de proteine sau vegetale. E bun şi pentru o limonadă de vară sau combinaţii de sucuri de grepfruit, lămâi şi lime.

3. Aparat de gătit cu aburi Russell Hobbs Maxicook 23560-56, 1000 W, 10.5 l, Argintiu

Aparatele de gătit cu aburi sunt o alternativă la grătare, care pot carboniza mâncarea prea mult sau la prăjeala, care face rău la sănătate. În general costă mai mult, de acest model ajunge la doar 239 lei la Flanco.ro. Are putere de 1000 W şi capacitate de 10.5 litri. Gătitul la aburi face mâncarea să aibă un gust mai puternic şi proaspăt. Are şi avantajul că spre deosebire de fierbere sau prăjire păstrează vitaminele şi nutrienţii din alimente. Are 3 rafturi pentru a permite gătirea mai multor alimente simultan.