Restaurantul Roman’s by Cătălin Scărlătescu debutează în Shopping City Galaţi Mall pe 16 noiembrie

0
5827

Seria de endorsement-uri ale bucătarilor şefi se extinde şi dincolo de produsele din supermarketuri şi dincolo de detergenţi şi mâncare gătită. După restaurantul Burgeri şi Scoici din Bucureşti, Chef Cătălin Scărlătescu lansează proiectul Restaurant Roman’s by Cătălin Scărlătescu, inaugurat pe 16 noiembrie în incinta Galaţi Shopping City.

Jurat în cadrul emisiunii „Chefi la Cuţite” de la Antena 1, celebrul Chef are multiple proiecte de genul, printre care şi cel din Bucureşti mai sus menţionat. Cătălin Scărlătescu se va implica personal în realizarea meniurilor pentru lanţul de restaurante Roman’s, care include şi o filială în Alba Iulia. Printre reţete se vor număra burgeri şi coaste, dar şi ciolan în bere şi probabil şi faimoasele scoici.

La debutul de joi, 16 noiembrie din Galaţi vor exista şi surprize culinare şi se va miza mult pe gust, dar şi pe alimente sănătoase. Roman’s by Cătălin Scărlătescu se va extinde în perioada următoare, cu restaurante în alte oraşe din ţară. Restaurantul Roman’s din Alba Iulia este unul de tip fast food, inaugurat în Alba Mall în 2015. Este singura locaţie din Alba Iulia care oferă meniuri de copii cu jucărie cadou.

Există şi o locaţie Roman’s în Foscani şi posibilitatea de a realiza comenzi la domiciliu şi catering. Meniul include pizza, sandwichuri, frigărui, dar şi produse de patiserie şi cofetărie.