Restograf susţine industria HoReCa prin lansarea Consultant Virtual, ghid pentru managementul localurilor

0
768

Anul 2020 a fost unul foarte dificil pentru industria HoReCa, din cauza pandemiei şi sute de business-uri din domeniu s-au închis. De la hoteluri la restaurante şi de la baruri la cafenele. Ei bine, Restograf susţine industria prin lansarea lui Consultant Virtual, primul ghid complet pentru deschiderea, operarea şi managementul de succes al oricărui tip de local.

Consultantul Virtual Restograf este gândit pentru specialiştii din industria HoReCa, cea mai afectată de criza provocată de pandemia de Covid-19. Reprezintă prima etapă dintr-un program de revitalizare a domeniului şi este disponibil gratuit tuturor celor interesaţi, oferind informaţii la zi cu privire la aspecte legislative, financiare, de gestiune, management, marketing şi multe altele. Detaliile despre ghid ne vin de la Radu Dumitrescu, proprietarul Restograf şi fondatorul Stadio Hospitality Concepts (SHC), din care fac parte restaurantele Stadio, NOR, Cişmigiu Bistro şi 18 Lounge.

Consultantul Virtual Restograf pune la dispoziţie peste 2900 de pagini cu informaţii şi anexe utile şi include peste 260 de manuale, proceduri, template-uri şi checklist-uri. Radu Dumitrescu a declarat şi că va contacta toate cele 46.000 de afaceri din domeniu şi le va oferi gratuit toate aceste informaţii, prin intermediul Restograf. Ghidul Consultant Virtual este bazat pe 15 ani de experienţă în domeniul HoReCa şi are rolul de a sprijini business-urile cu tradiţie, fie că vorbim despre companii mici sau mări.

Ghidul are 19 capitole principale şi oferă informaţii şi detalii complete depsre paşii ce trebuie urmaţi pentru a deschide un local, a concepe un meniu, costuri şi modul de stabilire a preţurilor. Sunt şi pagini multe despre necesarul de angajaţi, grila de salarizare, organizarea unei bucătarii, a unui bar şi a sălii de mese. Avem şi informaţii despre hardware şi software (soluţii necesare), furnizori, livrări, achiziţii, gestiune şi casierie, plus rezervări.

AICI se află ghidul.

Restograf este una dintre principalele surse de informare pentru comunitatea iubitorilor de restaurante şi o platformă modernă şi eficientă de rezervări online, pentru operatori de restaurante şi consumatori.