Hard Rock Cafe Bucureşti împlineşte 13 ani şi îi aniversează cu un burger SPECIAL, doar azi

0
1110

Ce repede zboară timpul! Parcă ieri mergeam pentru prima oară la Hard Rock Cafe, bâjbâind în Herăstrău pentru a îl găsi şi nefiind sigur unde se afla. Era prin 2009 şi m-a uimit amabilitatea chelnerilor, băiatul cu dreaduri lungi care ne-a servit şi carnea din burgeri fără egal la acel moment. Azi se împlinesc 13 ani de când Hard Rock Cafe a ajuns în România, iar restaurantul a creat un burger special aniversar, pe care îl detaliem mai jos.

Acesta este un burger în ediţie limitată, disponibil doar azi, 20 ianuarie prin Tazz by eMAG. E vorba depsre Lucky 13 Burger, un burger aniversar cu arome locale.

Iată ce include el:

  • chiftea steak burger din carne de vită Angus
  • dulceaţă de ceapă verde infuzata cu ţuică de struguri
  • sos de brânză Praid
  • bacon crocant
  • castraveţi muraţi

Se va servi cu cartofi prăjiţi şi sos Ranch. Avem si felie tort de ciocolata din partea casei. Preparatul costă 37 de lei şi se comandă de aici.

Hard Rock Cafe Bucureşti este un reper în zona de nord a Capitalei, dar şi în general în peisajul restaurantelor de la noi. Ca amintiri personale acolo am momentul când am trecut pe lângă băieţii de la Motley Crue, care veniseră la concert la Bucureşti în 2012. Tot la Hard Rock Cafe am văzut prima oară un burger cu foiţă de aur în 2019 şi acolo am mâncat cea mai bună îngheţată Sundae din lume. Iar limonada Mango Berry Cooler mi-a răcorit multe veri, fiind copiată de cel puţin 3 restaurante pe care le ştiu. Am fost si la un super party de Ziua SUA, cu taur mecanic.

La mulţi ani Hard Rock Cafe!