Săptămâna românească revine la LIDL: 60 de produse autohtone – peşte, lactate, dulciuri

0
837

Începând din data de 15 martie, LIDL România aduce în magazinele sale Săptămâna Românească. Cu această ocazie veţi putea beneficia de peste 60 de produse autohtone în oferta in and out. E vorba despre specialitati de peşte, produse lactate, dulciuri şi multe altele, pe care le veţi găsi în magazine doar în săptămâna tematică.

Săptămâna Românească debuta în magazinele LIDL pentru prima oară în octombrie 2015, odată cu lansarea mărcii Cămara Noastră, marca proprie LIDL dedicată gustului autentic românesc. E vorba despre produse de origine românească. De atunci LIDL a investit în dezvoltarea gamei, care a ajuns la 200 de produse româneşti în total. Pentru realizarea lor, retailerul colaborează cu cei mai apreciaţi furnizori autohtoni precum Transilvania Lactate, Deltaica, Scandia, Fabrica de Lapte, Râureni, Marathon Contec, Plafar şi mulţi alţii.

Puteţi găsi o parte dintre aceste branduri pe surprize.lidl.ro/camaranoastra, ca parte a iniţiativei LIDL de a promova furnizori locali. Există şi o campanie dedicată brandului, „Cămara noastră te pofteşte la şezătoare”, cu o serie de spoturi, fiecare prezentând câte una din fabricile unde sunt realizate produsele Cămara Noastră. Imaginile prezintă procesul de fabricare şi linia de producţie modernă, alături de ilustraţii ce spun poveşti, balade şi alte istorisiri ale neamului nostru.

Revenind la Săptămână Românească, ea aduce şi preţuri atractive la produse neaoşe:

  • roşii tocate ţărăneşti: 3.99 lei
  • brânză de vaci Moldoviţa: 3.29 lei
  • caş proaspăt afumat: 8.49 lei
  • rulada coaptă de Ceptura: 34.9 lei
  • cotlet de crap argintiu: 44.9 lei
  • varza a la Cluj: 14.99 lei
  • pate din carne de prepeliţă: 5.99 lei

Există şi un concurs, iar cei care înscriu un bon de minim 70 de lei pe surprize.lidl.ro, iar el conţine şi un produs Cămara Noastră pot câştiga prin tragere la sorţi 3000 de euro, farfurii personalizate sau vouchere de cumpărături. Trebuie şi să răspundă corect la câteva întrebări despre furnizorii locali LIDL.