Sărbătorile vor aduce o creştere a comenzilor online de mâncare cu 150%, conform Foodpanda

1
434

În general ai crede că lumea se va orienta spre mâncare tradiţională şi gătită acasă în perioada sărbătorilor de iarnă, dar se pare că vor fi la mare căutate comenzile online de mâncare. Cel puţin asta indica predicţiile Foodpanda, pe care le detaliem mai jos.

Foodpanda.ro este una dintre cele mai mari platforme de livrare de mâncare din ţara noastră şi anticipează o creştere cu 150% a comenzilor online de mâncare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Valoarea medie pe care o vor cheltui clienţii pentru o comandă în perioada sărbătorilor de iarnă ar urma să fie de aproximativ 70 de lei. Conform estimărilor companiei şi precedentelor perioade de sărbători de iarnă, comenzile conţin în medie 3 tipuri de preparate.

Hai să vă explic şi conceptul din spatele comenzilor crescute:

  • lumea nu mai are timp să gătească mâncarea de zi cu zi, fiind prinsă cu fugă după cumpărături, cadouri, curăţenie
  • vin rudele în vizită sau prietenii şi trebuie să îi omeneşti
  • ştii că urmează o perioadă de mămăligă, sarmale, pomana porcului şi vrei să te “cureţi” cu ceva guacamole, mâncare thailandeză sau indiană
  • lumea e în concediu şi se răsfaţă
  • unii chiar comandă mâncare tradiţională de Crăciun în loc să o gătească

Foodpanda a centralizat datele de anul trecut şi a detaliat preparatele cele mai populare din perioada Crăciunului: noodles cu pui, pizza şi ciorba de văcuţă. Foodpanda.ro este prezentă în cele mai mari oraşe din ţară şi are parteneriate cu peste 1500 de restaurante din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa şi multe altele.