Sezonul dedicat familiilor „Chefi la Cuţite” a fost câştigat de Familia Băitoi

3
1709

Cel mai nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuţite” a fost unul special, schimbând formatul clasic. A fost o ediţie destinată familiilor, iar marea finală a fost difuzată în această săptămână. A câştigat Familia Băitoi, iar premiul este în valoare de 10.000 de euro.

În marea finală s-au duelat familia Danielei Crudu, în uniforme roşii şi familia Băitoi, cu uniforme galbene. Proba de foc a fost pregătirea unui preparat de „Fine Dining”. La familia Crudu a lipsit coeziunea şi solidaritatea, iar Ana Crudu părea că găteşte mai mult singură. Familia Băitoi a făcut echipă cu Chef Florin Dumitrescu, care are parte de încă un trofeu de această dată.

Cei 4 curajoşi care au câştigat vin tocmai din Chişinău pentru a participa la degustările pe nevăzute. La prima etapă au cucerit juraţii cu o mâncare rusească neaşteptată. A fost o echipă tânără, cu mama rusoaică, tata român şi copii măricei. A fost o premieră faptul că Sorin Bontea nu a avut nici o echipă în finală, privind totul de la distanţă.

Chef Scărlătescu a avut două echipe în finală, dar culmea, nici una nu a câştigat. Familia Binh a părăsit rapid competiţia şi nu a ajuns în marea finală. La ultimul duel familia Băitoi a propus o farfurie cu somon, iar familia Crudu una cu prepeliţă. Garnitura era aceeaşi, adică un piure de păstârnac, baby morcov şi sparanghel. Din păcate prepeliţa era cam în sânge, deşi platingul era mai reuşit. Somonul l-a cucerit pe chef Bontea prin mirosul dat de lime.

Parcă au fost preparate mult mai puţin complexe decât la ediţia normală a show-ului şi aşteptam revenirea la formatul clasic.