Subway pregăteşte deschiderea primului restaurant la Târgu Mureş, plus noi locaţii în ţară

0
2399

La începutul anului trecut Subway promitea să deschidă cel puţin 10 unităţi noi în ţara noastră, iar 2019 aduce la rândul său o extindere. Franciza americană se pregăteşte să intre în Târgu Mureş, asta după ce a ajuns deja la o reţea de 39 de unităţi în ţara noastră.

Pentru 2019 sunt în plan 6 noi restaurante. Povestea pornea în primăvara lui 2012, cu o locaţie în Calea Victoriei. Nu toate filialele au fost de succes, cea din Auchan Titan fiind închisă la destul de puţin timp după deschiderea sa. Sunt planificate 3 inaugurări de restaurante în ţară şi alte 3 în Bucureşti. Oraşele în care va avea loc expansiunea sunt Mamaia, Constanţa, Craiova, Târgu-Mureş, Timişoara, Buzău şi Bacău.

În 2019 Subway România a implementat şi un nou design, Fresh Forward, în restaurantele din România. Prima unitate de acest tip a fost inaugurată în Piteşti, iar a doua în Capitală, în AFI Cotroceni. Investiţia finală în locaţiile de tip nou este în jurul a 150.000 de euro. Această sumă acoperă construcţie, design, echipament, licenţa şi marketing, plus costul chiriei.

Va fi modernizată şi locaţia din Piaţa Victoriei cu acelaşi tip de design. Subway are un total de 41.000 de locaţii pe glob, dintre care cele mai multe în SUA. În 2019 restaurantele au avut o ascensiune rapidă în România, aşa că în primele 5 luni din an Subway şi-a mărit continuu volumul vânzărilor pe restaurant, care a crescut cu 16% faţă de 2018.