Sezonul nou MasterChef debutează la PRO TV pe 12 ianuarie; Cine se află în juriu?

0
525

Începutul de an 2022 ne aduce şi revenirea unui show culinar apreciat, MasterChef pe PRO TV. Sezonul nou debutează pe 12 ianuarie 2022, iar juraţii sunt Chef Joseph Hadad, Chef Foa şi Chef Radu Dumitrescu. Cel mai longeviv show culinar competitiv de la noi se va putea urmări atât la PRO TV, cât şi pe platforma VOYO.

Vom avea parte de preselecţii, de gătit în echipe în bucătăriile unor restaurante reputate şi chiar de muncă pe teren. Dacă îmi amintesc eu bine din celelalte sezoane se lasă şi cu catering pentru nunţi, botezuri de celebrităţi, muncă în bucătăria unui hotel şi clar vom avea şi clasicul episod caritabil, în care se găteşte pentru copii defavorizaţi, cadre medicale sau militari. Detalii sunt si aici.

Iată câteva citate cheie din partea juraţilor:

„Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări și, mai ales, creativ! Veți vedea farfurii cu totul deosebite, concurenți înzestrați cu multă ambiție și energie. Nu vor lipsi nici momentele emoționante, cu zâmbete și lacrimi! De asemenea, ne vom delecta și cu prezența unor invitați speciali. Să fie cu pasiune și gust!”, a spus Chef Joseph Hadad.

„Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, așa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenții care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat. Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecționeze în ale gătitului. Avem povești din bucătărie, din farfurie, dar și povești de viață care sunt sigur că îi vor ține cu sufletul la gură pe toți cei care ne vor privi”, a spus Chef Foa.

„Va fi un sezon cu de toate și abia aștept să vadă și cei de acasă ce a ieșit. Am întâlnit concurenți pasionați de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente și stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, povești de viață, invitați speciali, dar, nu în ultimul rând, cu rețete și farfurii de MasterChef!”, a spus Chef Radu Dumitrescu.

MasterChef România a debutat pe 20 martie 2012 şi a avut 7 sezoane până acum, pentru un total de 96 de episade. Sezoanele 1-6 au fost prezentate de Răzvan Fodor, iar emisiunea nu mai are prezentator începând din 2019. În juriu s-au aflat Silviu Chelaru, Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec, Patrizia Paglieri, Adrian Hădean, Florin Scripca, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, dar şi Cosmin Tudoran.