Pizza Hut România inaugurează primul restaurant Pizza Hut Express

0
663

După ce a deschis în România primul restaurant Fast Casual Delivery, acum Pizza Hut România mai marchează o premieră. De această dată francizorul Pizza Hut, Sphera Franchise Group a inaugurat la Buzău primul restaurant Pizza Hut Express din ţara noastră. Avem detalii mai jos.

Sphera Franchise Group este grupul de companii care operează în România francizele KFC, Pizza Hut şi Taco Bell. Noul restaurant a fost deschis pe 29 decembrie 2021 la Buzău, în zona food court a mall-ului Buzău Shopping City. Ocupă aproximativ 60 de metri pătraţi şi este a treia locaţie Pizza Hut inaugurată în 2021. Ce aduce noul concept de restaurant? E vorba despre rapiditate, de aici şi numele „Express”.

Asta înseamnă că pizza e pregătită în faţa clientului şi e gata în aproximativ 5 minute de la plasarea comenzii. Restaurantele tip Express reprezintă răspunsul celor de la Pizza Hut la noile provocări aduse de pandemie şi de noile obiceiuri de consum. Planul de dezvoltare este deja făcut pe 2022 şi 2023, cu un total de 7 restaurante în plan (3 în 2022 şi 4 în 2023).

În 2021 am avut parte de inaugurarea a două noi concepte: fast casual delivery şi express. Pizza Hut se află în România din 1994, când deschidea primul restaurant în Bucureşti, pe Calea Dorobanţilor. Acum are un total de 41 de restaurante, dintre care 21 de tip Dine In şi 19 Pizza Hut Delivery şi 1 Express.