Sibiul se bucură de Street Food Park, ajuns la ultimul weekend de festival; Ce puteţi degusta?

0
1140

Mărturisesc că îmi pare tare rău că am aflat de acest eveniment abia spre finalul său, altfel trăgeam o fugă până la Sibiu. Fenomenul Street Food a fost tare vitregit în 2020 din cauza pandemiei, dar a început să revină timid în această toamnă. Sibiul s-a bucurat de Street Food Park, în Parcul Tineretului, integrat in cadrul evenimentelor Sibiul de Odinioară şi Foodie – Street Food Cuisine. Ce food truck-uri participă, cine cântă şi cât mai ţine aflaţi mai jos.

Street Food Park ţine între 4 şi 13 septembrie, timp de 10 zile, iar 12 food truck-uri vă aşteaptă în Parcul Tineretului de pe Bulevardul Corneliu Coposu. Se lasă cu hot dogi uriaşi de la Bătrânu Sas, cu burgeri cu carne de vită Angus, dar şi cu paste de la Pasta Truck. Mai sunt pe listă şi cei de la Wing Eat, Mexican Bizness, Schnitzel on Wheels, Romanian Burger, Tom Cooks, iar la desert avem Thaice Cream şi Chimney Cake Bros, plus Mr. Cannoli şi Sucre.

Dacă va lasă energia puteţi apela la Olha Coffee. În primele zile ale evenimentului adiacent „Sibiul de Odinioară” au cântat sau mixat MC Dylma, Onenightstand, Semnal M şi Talisman. Au mai urcat pe scenă şi Emeric Imre, Ducu Bertzi şi Mircea Vintilă. Partea a doua a evenimentului este „Foodie- Street Food Cuisine”, care ţine între 7 şi 13 septembrie şi e tot pe baza celor 12 food truck-uri. Ei bine de această dată mixează DJ precum Alex Hara, Cipi Hampu, ARIAS, DJ Optick, Adrian Eftimie, Moonsound şi Afgo.

Accesul este liber şi se face în limita locurilor disponibile, adică 500 în acest moment, cu distanţare socială de 2 metri. Se face şi triaj epidemiologic şi trebuie purtată masca. Sperăm că acest eveniment să fie începutul unei reviniri a fenomenului Street Food, mai ales dacă ne bucurăm de o toamnă caldă. E mai degrabă perioada pentru festivalul recoltei dacă mă întrebaţi pe mine.