Burger King deschide un nou restaurant în Băneasa Shopping City, aduce noi Wrap-uri în meniu

0
3803

La doar o săptămână după ce a fost deschis un restaurant Burger King în Promenada Mall, în zona de nord a Capitalei, iată că se deschide încă un restaurant BK în acelaşi areal. De această dată e vorba despre Băneasa Shopping City, în incinta aripii Feeria. Despre această deschidere am scris cu luni în urmă, când începuse să fie amenajat spaţiul.

Încă de la început de iunie îşi rezervase loc BK în Feeria, lipit de McDonald’s şi KFC şi aproape de intrarea în mall. Vă reamintesc că Burger King a revenit în România pe final de septembrie 2019, cu deschiderea unei locaţii în Mega Mall. Apoi a fost deschisă o unitate în AFI Cotroceni, iar în 2020 a apărut una la Universitate şi una în zona Piaţa Sudului. Pe 2 septembrie apărea restaurantul din Promenada Mall şi acum şi cel din Băneasa şi-a deschis porţile.

Este al cincilea BK din Bucureşti şi cu siguranţă nu ultimul. Dacă mă iau după această evoluţie, ar trebui să avem în curând şi un restaurant în Park Lake, mall-ul din Parcul IOR, dar şi pe la Piaţa Romană, unde avea Burger King restaurant înainte. Evident toate acestea sunt doar speculaţii deocamdată. Noul restaurant oferă clienţilor toate condiţiile de siguranţă necesare, cu dezinfectant, distanţare socială şi angajaţi cu măşti şi mănuşi.

Din această lună Burger King România introduce în meniurile sale 3 produse noi, în ofertă limitată. E vorba despre Grill Grande Wrap, Beef Grande Wrap şi Chicken Grande Wrap. Vegetarienii au parte de o surpriză: varianta veggie Halloumi Grande Wrap. Preţurile pornesc de la 14.90 lei şi variază în funcţie de dimensiune. Veţi putea pune şi două chiftele de carne în Beef Grande Wrape, devenind un soi de Dublu Whopper la lipie, iar acolo primiţi şi o felie de cheddar.