Sprite cu ghimbir e cea mai nouă aromă propusă de Coca Cola Company

0
1482

După câţiva ani în care am fost şocaţi de Sprite cu castraveţi şi Coca Cola cu scorţişoară, acum ghimbirul e la mare căutare. Se pare că ni se pregăteşte un Sprite Ginger, iar cineva a pus deja mâna pe primele cutii de suc şi sticle noi. Avem detalii mai jos.

Sprite nu a mai lansat de ceva vreme o aromă nouă, în afară de experimentul cu castraveţi care a prins binişor la public, dar şi „Lymonade-ul” în ediţie limitată, cu gust real de limonadă. Aparent americanii au avut parte în perioada Crăciunului şi de Winter Spice Cranberry Sprite, cu merişoare şi o aromă uşoară de condimente de vin fiert. Deja băuturile cu ghimbir au explodat în popularitate şi orice local de Doamne Ajută din Bucureşti are limonadă cu ghimbir.

Au început să se strecoare şi în meniurile Starbucks şi acum şi în Sprite. Personal sunt mare fan al berii de ghimbir Bundaberg (e la Mega Image de ceva vreme), dar şi alternativele sale mai ieftine sunt bune, precum Jamaica. Şi Fentimans a încercat ceva de gen, dar şi Schweppes, cu un Ginger Ale neaşteptat de bun, care a debutat acum 2-3 ani. Ginger Sprite debutează în New York în prima fază şi are deja panouri promoţionale prin oraş. Ar trebui să fie în magazine de Valentine’s Day.

Personal sunt mai curios de Winter Spiced Cranberry Sprite, dar aşa ceva ajunge mai greu la noi…

Sursa foto