Lanţul de cafenele Esquires Coffee ajunge în România; Iată unde va debuta

0
1469

După Starbucks sau Gloria Jeans încă un brand internaţional de cafenele ajunge în ţara noastră. E vorba despre Esquires Coffee, o firmă canadiană, care are cafenele deschise în Marea Britanie, Canada, Irlanda, dar şi Asia şi Australia.

Debutul în România se va face în Veranda Mall, în regim de franciză. Pentru cei care nu ştiu, acela este mallul din zona Obor din Bucureşti. Esquires Coffee pornea la drum în 1993 în ţara de baştină Canada şi prindea foarte bine la publicul local şi ulterior la cel anglofon şi francofon. În 2018 e momentul intrării pe pieţele din Portugalia şi România.

Debutul european a avut loc în anul 2000, în Marea Britanie şi Irlanda. Există peste 130 de locaţii la nivel global, iar numărul este în creştere. Multă lume aşteaptă şi intrarea Costa Coffee la noi, una dintre cele mai apreciate cafenele din Regatul Unit şi din Europa. Ei sunt întâlniţi de obicei în aeroporturi, chiar şi în ţări vecine nouă, precum Ungaria.

Mai este şi Dunkin Donuts care are mulţi fani în afară, dar care nu reuşeşte să pătrundă la noi. Revenind la Esquires Coffee planurile lor cu România sunt mari, deţinătorul francizei având intenţia de a deschide 40 de cafenele în ţara noastră în următorii ani. A doua după Veranda va fi amplasată în Centrul Vechi al Bucureştiului.

Sursa foto