Starbucks lansează noi specialităţi de anul nou: Black and White Mocha şi Frappucino cu mascarpone

1
2199

Multă lume aşteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă pentru a savura un Gingerbread Latte sau un Toffee Nut Latte la Starbucks, iar unii deja regretă că a trecut Crăciunul. Celebrul lanţ de cafenele ne consolează cu o nouă specialitate, de Black and White Mocha.

E de fapt vorba despre o colecţie Black and White care include 3 băuturi. Deocamdată au debutat în SUA şi Canada, dar sunt sigur că ajung şi la noi. Colecţia include Black and White Mocha, Black and White Hot Cocoa şi Black and White Frappuccino. Vedeta e totuşi noua Mocha, care include espresso-ul trademark al lanţului de cafenele, turnat peste o combinaţie mătăsoasă de ciocolată albă şi mocha neagră.

Lapte aburind este adăugat peste, iar deasupra avem frişcă şi fulgi de praline de ciocolată. Black and White Hot Chocolate combină siropul Dark Mocha, cu cel de ciocolată albă mocha şi laptele, acoperite cu frişcă şi aceiaşi fulgi de cioco. Frapuccino-ul cel nou este practic o versiune îngheţată a celor de mai sus, plus extra cofeină evident.

Între timp în Japonia Starbucks a lansat un Frappuccino cu ceai verde şi mascarpone. Include ceai verde matcha, stafide şi celebra brânză pentru prăjituri mascarpone. E practic un cheesecake de băut. Sună cam trăznită aceasta varietate şi nu cred că ar prinde la noi.

Sursa foto 3