Starbucks deschide prima cafenea drive thru din România pe 30 decembrie

0
2034

După ce v-am arătat ce trăznăi mai lansează Starbucks în SUA şi Japonia, acum aflăm ce mai fac şi pe plan local. În România Starbucks aduce conceptul de cafenea drive thru, inaugurând o astfel de locaţie chiar în această săptămână, pe 30 decembrie.

Cafeneaua Starbucks Drive Thru se va deschide în Bucureşti, în cadrul centrului comercial Militari Shopping pe 30 decembrie. Primii 100 de clienţi care îl vor vizita cu maşina şi vor cumpăra produse în ziua deschiderii vor primi unul dintre cele 100 recipiente trademark reutilizabile în ediţie limitată. Ştiţi voi, genul acela din care beau obsesiv actorii de la Hollywood.

2017 e un an special pentru Starbucks, care a împlinit un deceniu de activitate în ţara noastră. Operează în România prin dezvoltatorul internaţional de restaurante AmRest, care are sub umbrelă sa şi KFC, Burger King, Pizza Hut şi La Tagliatella. După 10 de ani de prezenţă pe plan local, Starbucks are aproape 40 de cafenele, dintre care 17 la Bucureşti, 2 la Cluj – Napoca, 3 la Timişoara şi 2 în Constanţa.

Se află două şi în Iaşi, una la Ploieşti şi a debutat una recent şi la Sibiu. Planul este ca până în 2020 să fie dublat numărul de cafenele. Curioşii care vor să guste un Toffee Nut Latte sau Fudge Hot Chocolate Mocha găsesc locaţia drive thru Starbucks lângă KFC drive thru-ul din complexul Militari Shopping Center.