Starbucks va deschide o nouă cafenea la Victoriei, lângă Guvern

1
2017

Starbucks e gata să deschidă o a treia cafenea în zona Victoriei din Bucureşti, de această dată lângă Guvern. Mă gândesc că e în aceeaşi clădire sau lângă cofetăria French Revolution. Avem detalii mai jos.

Una dintre primele cafenele Starbucks din Bucureşti a fost de altfel cea de la Victoriei, cea de lângă McDonald’s şi aproape de turnul BRD. Cu câţiva ani în urmă s-a deschis şi cea de pe Calea Victoriei la câteva sute de metri distanţă de prima. Nouă unitate va fi deschisă în Bucureşti pe Calea Victoriei numărul 155, aproape de piaţa unde se află sediul Guvernului şi acolo unde se afla până acum cafeneaua Meron.

Nu e singurul proiect Starbucks nou din Bucureşti, pentru că lanţul american de cafenele a anunţat şi că va deschide o cafenea în clădirea de birouri Day Tower, în zona Piaţa Unirii, lângă Tribunalul Bucureşti. Se mai pregăteşte încă o cafenea în zona Bulevardului Dimitrie Pompeiu unde au sediul marile corporaţii din Bucureşti. Starbucks se află de 11 ani pe piaţa din România, având peste 30 de cafenele deschise, în 9 oraşe.

Şi-au făcut în ultimul an intrarea în Braşov şi Sibiu, printre altele. Scopul oficial declarat este ca până în 2020 să îşi dubleze numărul de cafenele.