Sticlele mici de Coca-Cola primesc un design aniversar de Centenar

0
1665

Nu ştiu dacă v-aţi uitat cu atenţie în frigiderele de la supermarketuri, dar dacă o faceţi, veţi observa că sticlele mici de Coca-Cola au straie noi. Ocazia este Centenarul, iar sticlele sunt parte a unei colecţii speciale, pe care o detaliem mai jos.

Aceste modele au fost desenate de către tineri şi sunt aplicate ambalajelor pentru Coca-Cola Gust Original, Zero Zahăr şi Lime, variantele de 330 ml. Aceste ambalaje au fost concepute de tineri români şi au fost alese în urma unui concurs organizat în această vară de Coca-Cola. Tinerii au primit recomandarea de a se gândi la 3 valori asociate steagului României.

Designurile câştigătoare au fost alese de un juriu format din ilustratori profesionişti şi reprezentanţi Coca-Cola. Sticlele sunt în magazine de câteva săptămâni. Sticla Gust Original vine cu simboluri asociate României, precum lupul dacic, coroana României sau spicul de grâu. Cola Lime este ilustrată după ideea „românii/societatea secolului următor”, iar cea Zero Zahăr are motive tradiţionale.

Coca-Cola a lansat şi o campanie #urmatorii100 de ani, în cadrul căreia tinerii au putut înscrie idei pentru povestea României până pe 21 noiembrie pe o platformă online. Acele idei au putut fi înscrise şi fizic la sticlele de Coca-Cola supradimensionate din Bucureşti, Cluj şi Constanţa, care sunt puncte de colectare.