Restaurantul McDonald’s din Brăila ar urma să fie inaugurat pe 20 decembrie

1
1924

Cu ecourile îmbulzelii legendare de la inaugurarea McDonald’s-ului din Focşani încă în minte, azi aflăm că şi la Brăila se pregăteşte o deschidere de Mc nou. Aflăm de la Obiectiv Brăila că noua locaţie se deschide pe 20 decembrie.

Informaţia ar fi fost confirmată de primarul Marian Dragomir şi e vorba aici despre un restaurant McDonald’s în zona Barieră. Deocamdată se lucrează la interiorul acestui fast food şi la placarea exterioară. Din ce am înţeles acesta ar fi primul restaurant McDonald’s din urbe, unul solicitat de mulţi localnici. Până acum brăilenii erau nevoiţi să meargă până la Galaţi pentru a degusta un Big Mac sau un McFlurry.

Revenind la noua locaţie, ea va crea 60 de locuri noi de muncă, în special pentru cei tineri. Din ce am înţeles, există un soi de legendă urbană că un fost primar ar fi interzis venirea McDonald’s la Brăila, aşa cum şi Târgovişte a avut problema cu KFC. Având în vedere cum arată fotografiile de la publicaţia sursă, nu mi se pare realist termenul limită de 20 decembrie. Asta mai ales dacă vremea vitregă mai continuă.

Văd că se află lângă un Penny, deci e posibil să fie într-o parcare, ceea ce aduce şi conceptul de drive-thru. Aflăm mai multe aproape de Crăciun!