Street Food Festival ajunge la Cluj între 9 şi 12 mai, pe Aleea Stadionului

0
1011

A venit căldura, a venit şi sezonul de evenimente Street Food Festival. Startul a fost deja dat în Bucureşti şi alte câteva oraşe mari, uneori chiar la pachet cu evenimentele de Paşte. Următoarea mare ediţie Street Food Festival 2019 are loc la Cluj-Napoca, între 9 şi 12 mai pe Aleea Stadionului.

În aceeaşi locaţie s-au desfăşurat şi ultimele ediţii, iar ca o menţiune secundară, 11 oraşe din toată ţara vor găzdui caravana de food trucks în 2019. La Cluj se lasă cu 4 zile de festin şi van-urile participante vin cu mâncare italiană, mexicană, asiatică, indiană şi multe altele. Din ce am înţeles în acest an totul ar fi împărţit pe zone: American Dream, Little Asia, Cabrones, La Vita e Bella, Green Villages, How Much is the Fish sau All in For Food.

Încă nu avem o listă cu truck-urile participante, dar aş paria pe Mimi’s Delices cu clătite delicioase, Home Garden cu burgeri sănătoşi, cea mai bună pizza de mâncat din mers, de la Camionetta şi vinuri de la ReWine. Hot dog-ul nemţesc sau secuiesc, plus Arepas Colombianas şi IndiVan ar trebui să fie pe listă, dar doar speculăm deocamdată.

Sunt şi ceva schimbări organizatorice, astfel că acum scenele muzicale se vor muta în stradă. Pe lista artiştilor care vor concerta se află următorii:

  • Moonlight Breakfast
  • Robin and the Backstabbers
  • Byron
  • The Mono Jacks
  • Taraf de Caliu
  • Lucia and Muse Quartet
  • Soul Serenade

Va exista şi o zonă specială cu DJ, inclusiv o secţiune dedicată celor din Cluj (Gopo, Digital Love, ZO, Le Minion). Asteptaţi-vă la demonstraţii de live cooking şi la experimente culinare ale lui Chef Foa. Am putea spune că Street FOOD Festival revine la origini, fenomenul debutând la Cluj în 2016 şi evoluând ulterior spre alte oraşe.