KFC lansează Popcorn Crispy Chicken, cu popcorn real, sos de caramel

0
2513

Dacă veţi căuta vreodată o versiune inedită de preparate KFC, o veţi găsi probabil în Asia. Spre exemplu KFC Hong Kong a lansat un Popcorn Crispy Chicken, care chiar conţine popcorn şi vine la pachet cu sos cu aromă de caramel.

„Popcorn Chicken” era doar o denumire până acum, inventată de americani, pentru modul de a servi puiul prăjit. Ei bine în Asia băieţii nu se joacă şi te servesc cu popcorn real, acoperind puiul. Totul e disponibil doar în Hong Kong deocamdată. Se mai vând acolo şi Popcorn Nuggets, adică mici fileuri, cât pentru o îmbucătură sau două.

Popcorn Crispy Chicken este preparat cu floricele de porumb, acoperite şi frământate peste carnea de pui. KFC Hong Kong îşi vinde preparatele spre clienţi în multiple variante, inclusiv la Bucket, meniuri şi separat. Un Meal Set include două bucăţi de Popcorn Crispy Chicken şi un sos de caramel, dar şi piure şi sos Gravy, plus o băutură medie.

Toate la preţul de aproape 6 dolari. Mai e o variantă Meal Set, cu două bucăţi de Popcorn Crispy Chicken, acelaşi sos de caramel, orez cu ciuperci şi o tartă din ou plus băutura, la puţin peste 6 dolari. Varianta Bucket include mai multe specialităţi de pui, inclusiv popcorn, 3 Hot Wings, două porţii de orez cu ciuperci, 3 tarte de ou, Hot Shots şi 3 băuturi. Costă 20 de dolari.

Găsiţi Popcorn şi la desert, în îngheţata Caramel Popcorn Sundae.