Street Food Festival ajunge la Oradea între 17 şi 20 mai 2018

4
1452

Nici nu s-a terminat bine iarna şi deja ne gândim la festivalurile primăverii şi verii. Cap de afiş este Street Food Festival, care va ajunge la Oradea şi în 2018, într-o ediţie ce tocmai a fost confirmată. Aflaţi că Street Food Festival Oradea 2018 are loc între 17 şi 20 mai.

Evenimentul face parte din caravana Street Food Feestival, care va avea opriri în 11 mari oraşe din România. Printre acestea se numără Timişoara, Oradea, Braşov, Sibiu, Galaţi, Iaşi şi Craiova. Vor exista evenimente şi la Cluj-Napoca şi Baia Mare, plus Bucureşti evident. Festivalul culinar poposea prima oară la Oradea în 2016, iar în 2017 a avut chiar 2 opriri în localitate, prima în primăvară şi a doua toamna, la Toamna Orădeană.

55.000 de pasionaţi de preparate street food au degustat produsele de la Street Food Festival-ul din Piaţa Unirii în Oradea. 45 de comercianţi au fost acolo, cu burgeri, frigărui, mâncare mexicană, clătite şi îngheţată. Chef Foa a fost prezent la datorie, etalând bunătăţi în cadrul restaurantului mobil Stradale. A pariat pe preparate braziliene, sandwichul Bauru fiind vedeta sa.

Street Food Festival a adus în Oradea şi Str’EAT Bus, Gourmet Street Food şi Papa la Sanyi, cu celebrul său preparat: gulaş cu hribi. La Nu Ştiu Cine a venit cu clătitele, iar Moritz Eis cu îngheţată. Aşteptam să vedem şi cum arată lineupul de artişti în acest an.