Burgerfest 2018 se desfăşoară între 11 şi 13 mai la Bucureşti; Iată detalii despre eveniment

0
1991

A patra ediţie a celebrului Burgerfest a primit în această săptămână o dată de desfăşurare: între 11 şi 13 mai, la arena Verde Stop din Bucureşti. Evenimentul reuneşte gurmanzi şi pasionaţi de muzică într-un mediu hip şi cool şi mereu se lasă cu concursuri şi întreceri între cele mai tari restaurante cu burgeri din ţară.

Verde Stop se află pe Bulevardul Barbu Văcărescu la numerele 162-164, iar evenimentul acesta este dedicat în exclusivitate burgerilor şi pasionaţilor de acest preparat. Peste 70 de sortimente de burgeri se vor afla acolo, pregătiţi de 27 de restaurante din toată ţara. Vor veni cei mai tari bucătari din Cluj, Constanţa, Braşov sau Râmnicu Vâlcea. De antren de ocupă formaţii şi DJ, iar pe lângă muzică vor exista şi alte activităţi distractive, inclusiv unele pentru cei mici.

La festival e acceptată şi intrarea cu animale de companie. Ca în fiecare an va exista competiţia pentru desemnarea titlului de „Cel Mai Bun Burger”. În juriu se află de obicei personalităţi din domeniul culinar, chefi sau alte persoane din horeca. Pe lângă întrecerea între restaurante va exista o etapă de „Cel Mai Bun Burger” şi pentru amatori, bucătari ocazionali şi oameni de rând care se simt inspiraţi.

Aici juriul este reprezentat de către oamenii ce participă din partea restaurantelor. Un bilet la Burgerfest 2018 costă 18 lei, pentru un tichet pe o zi, iar abonamentele pe 3 zile costă 40 de lei. Există şi o promoţie, astfel ca persoanele care cumpără abonamente până pe 23 aprilie vor da pe ele doar 30 de lei. Anul trecut cel mai bun burger a fost făcut de Container, iar pe locul 2 a ieşit Circus Pub, în vreme ce pe 3 a fost The Mix.

Burgerii costau în jur de 20 de lei la eveniment, câţiva mai mici 15 lei, iar berea era 7.5 lei.