Street Food Festival revine la Oradea pe 22 iulie, durează 4 zile

1
1368

După ce v-am informat că fenomentul Street Food revine la el acasă, la Cluj-Napoca, pe 15 iulie, ei bine aflăm că pe 22 iulie avem un Street Food Festival şi la Oradea. Iniţial trebuia să avem acest festival la Oradea anul trecut, dar el a fost anulat din cauza restricţiilor Covid-19.

Timp de 4 zile, între 22 şi 25 iulie, oradeanii se vor răsfăţa cu preparate culinare inedite, concerte live şi zone de relaxare. Totul are loc în Cetatea Oradea. Pe scenă vor urca formaţiile Robin and the Backstabbers, Byron, Lucia, The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats şi Baby Elvis. Concertele vor începe la ora 19:30 vineri, 19:30 sâmbătă şi 19:00 duminică.

Accesul e permis la festival doar celor vaccinaţi, care au trecut prin boală sau au un test negativ RT-PCR. Au fost confirmate ediţii Street Food Festival şi la Galaţi începând cu 2 septembrie 2021, Iaşi, de pe 9 septembrie şi Timişoara de pe 16 septembrie. Ediţia de toamnă vine la Cluj pe 7 octombrie.

Cat despre food truck-uri, aşteptam IndiVan cu bunătăţile sale picante şi mai ales Butter Chicken, clătite de la La Nu Ştiu Cine, cu afine şi Nutella, pizza napoletana de la Camionetta şi burgeri de la o sumedenie de van-uri. Chicken Cone are pui la cornet/vafă cu sos de cheddar peste, iar Cooltosh are kurtos cu îngheţată. Vor fi şi coaste, Plescaviţa, paste, cartofi prăjiţi, limonadă, vinuri, cafea, wrap-uri cu legume.