Street Food Festival revine chiar din această lună la Cluj-Napoca

0
833

După un an 2020 complicat şi fără prea multe evenimente de tip Street Food, iată că fenomenul revine chiar la locul său de baştină, Cluj-Napoca. Street Food Festival 2021 are loc la Zazen – Verde Urban între 15-18 iulie 2021, un spaţiu verde în proces de amenajare, aflat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr 41.

Această locaţie va fi dedicată culturii urbane, va fi un loc de întâlnire şi zona de evenimente culturale. În acest an vor avea loc 4 seri cu manifestări artistice în cadrul Street Food Festival 2021. Vor urca pe scenă Grasu XXL, Guess Who, Byron, The Mono Jacks, The Kryptonite Sparks şi Dimitri’s Bats. Accesul se va face pe bază de bilet şi veţi putea degusta preparate internaţionale variate, de la mâncare indiană la mexicană, pizza, paste, plescaviţa, wurst şi chiar mâncare românească.

Din peregrinările mele pe la festivaluri de gen îmi amintesc că Pleskaviţa Van avea mâncare bună, IndiVan avea monopol pe mâncare indiană, cu un Butter Chicken excelent şi Camionetta avea cea mai bună pizza, deşi puţin cam scumpă. Foarte multe van-uri cu burgeri buni, era şi un wurst delicios la Za German WurstWagen, plus Drunken Squid cu calamari şi caracatiţă pane. Nu uităm de clătitele de la La Nu Ştiu Cine.

Cât despre bilete, pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică costul unui bilet este de 25 de lei per zi. Un abonament de 4 zile este 60 de lei. Joi, în prima zi a evenimentului intrarea este gratuită, dar pe baza descărcării unui bilet cu valoare zero. Biletele se pot cumpăra de pe entertix.ro şi bilete.ro.

Atenţie: se permite doar accesul persoanelor vaccinate cu 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, sau cei care prezintă un test negativ RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore. Puteţi face şi un test rapid Antigen la intrarea în festival şi veţi putea intra astfel (contra cost e acel test).