Street Food Festival Timişoara Autumn Edition are loc între 4 şi 7 octombrie 2018; Iată participanţii

1
1992

Toamna se numără evenimentele de Street Food, care nu se lasă, chiar dacă a venit frigul afară. Următorul Street Food Festival are loc la Timişoara între 4 şi 7 octombrie, în Parcul Rozelor. Începe deci mâine şi avem mai jos câteva detalii despre participanţi şi invitaţii muzicali.

Nu e prima oară când Street Food Festival ajunge la Timişoara în acest an, caravana de food truckuri poposind acolo şi în luna mai a acestui an. Gurmanzii sunt aşteptaţi atât în Parcul Rozelor, cât şi pe strada Academician Alexandru Borza. De divertisment se ocupă Ligia Hojda, începând cu ora 19:30 pe 4 octombrie, urmată de Toulouse Lautrec.

Vineri cântă Gramofone, Rockabella şi Cuibul, iar sâmbătă Helen, Paperjam şi Gabriela Costa & Alex Man. Totul se încheie duminică, cu reprezentaţiile Brigada Artistică Urbană şi Funkorporation. Cât despre mâncare, puteţi degusta puiul prăjit de la Cot Cot, care vine sub formă de Chicken Bomb, burger, strips sau aripioare picante.

Home Garden propune burgeri cu vită, porc, halloumi, cu ingrediente sănătoase şi însoţite de limonadă. Codfather e pe bază de fish and chips, propunând preparate pe bază de cod şi o supă „Zuppa di Casa Nostra”, care face senzaţie. Nu lipseşte nici Gyros-ul La Strada, împărţit pe zone ale Greciei: Thassos, Creta, Corfu, Mykonos (salată), cu ayran pentru a completa frumos peisajul elen.

Mai puteţi degusta şi Almdudler, o băutură din Austria, dulce acrişoară care se poate bea simplă, în mojito, cu lime, cu fructe de pădure şi în multe alte cocktailuri. Pasionaţii de fructe de mare au la dispoziţie truckul Taverna Racilor, iar cine vrea tortillas le găseşte la Crăpelniţă. Nu uităm nici de desert, precum Kooltoş cu kurtos colacs plini de ciocolată, frişcă , fructe de pădure sau clătitele cu Snickers, Raffaello şi M&M de la Mimi’s Delices.

Sursa foto & info