Taco Bell împlineşte 1 an în România, lansează #ZileleTacoBell cu oferte speciale

1
1712

Eu asociez debutul Taco Bell în România cu debutul filmului Blade Runner de anul trecut, pentru că le-am savurat pe amândouă în Băneasa Shopping City. Între timp Taco Bell a mai deschis 2 restaurante în Bucureşti şi parcă nici nu-mi vine să cred că a trecut un an de la debutul său pe piaţa locală. Cu ocazia aniversării primului an de existenţă pe piaţa locală se lansează Zilele Taco Bell.

Pe 12 octombrie Taco Bell împlineşte un an pe piaţa din România, iar de fapt e o dublă sărbătoare, pentru că pe 4 octombrie este Taco Day. Această sărbătoare se ţine în 20 de ţări de pe glob. Ofertele speciale încep de mâine, 4 octombrie când Taco Bell declară deschise #zileletacobell, oferind un combo aniversar, care poate fi degustat în doi. Este disponibil în toate restaurantele acestui lanţ între 4 şi 12 octombrie, inclusiv.

Meniul special de #zileletacobell include 4 tacos, 2 porţii de nachos sau cartofi prăjiţi şi 2 băuturi, toate la 29.50 lei. Nu ştiu sigur dacă se aplică şi aici politica free refill, dar sunt şanse mari ca aşa să fie. Pe 12 octombrie 2017 Sphera Francise Group deschidea primul restaurant Taco Bell din ţara noastră, în Băneasa Shopping City. 2000 de clienţi ajungeau atunci la restaurantul tex-mex, iar cozile au durat zile bune, chiar săptămâni.

Între timp Taco Bell a mai deschis o locaţie în Mega Mall (recenzie aici) la început de decembrie 2017 şi în această vară şi una în ParkLake Shopping City. Intru în ParkLake de multe ori pe săptămână şi vă spun că la Taco Bell sunt cozi comparabile cu cele de la KFC şi McDonald’s, uneori chiar peste, deci a prins aceasta franciză la noi.