Street Food SPOTival este cel mai nou eveniment Street Food, are loc la Bistrița

0
1343

Pentru că denumirea „Street Food Festival” este prea uzată în ultima vreme, cei de la Bistriţa au decis să organizeze un „Street Food SPOTival”. Acesta are loc între 27 şi 29 august, sub tutela SPOT Events. Acesta este primul eveniment de genul din Bistriţa şi promite să includă 3 zile cu mâncare bună, distracţie şi surprize.

Totul a început cu o bătaie cu apă, la care cei mici au participat cu mare drag pentru a alunga căldură de peste 30 de grade. Bătaia cu apă a avut loc în Piaţa Centrală de la ora 12:00 pe 27 august, iar în următoarele zile are loc şi o vânătoare de comori tot în aceeaşi piaţă. Mâncărurile servite includ frigărui, burgeri, coaste, pulled pork, chilli con carne şi clătite.

Truck-urile care şi-au confirmat prezenţa până acum sunt Machete Team, Arrosticini şi Outlaw Cuisine. Machete Team este un proiect al lui Szucs „Machete” Adrian, bucătar medaliat cu 5 medalii de aur la competiţia culinară International Korean Challenge Cup şi este cunoscut şi drept concurent al emisiunii „Chefi la Cuţite”. Arrosticini se ocupă cu frigărui, iar Outlaw Cuisine aduce preparate din vită Angus, chilli con carne şi supă crema de ardei copt.

De muzică se ocupă 3 DJ apreciaţi deja la Untold şi Neversea: ARIAS (un DJ feminin apreciat), Vladimir (expert în party-uri deep house) şi Paul Damixie (producător, remixer şi DJ apreciat). Acesta din urmă a transformat celebra piesa a lui Adele „Hello” într-un imn house.

Toate evenimentele au loc de marţi până joi de la ora 10:00 la ora 23:00 pe pietonalul Liviu Rebreanu.

Sursa foto