Restaurantele Spartan ajung şi la Satu Mare; Se fac recrutări deocamdată

1
2565

Lanţul de restaurante Spartan continuă să se extindă şi ia în vizor oraşul Satu Mare acum. Deocamdată au început să se facă recrutări, iar compania caută un manager şi asistent manager pentru noua locaţie.

Restaurantul cel nou se va deschide într-o nouă aripă a unui magazin Auchan din localitate, unde se va găsi şi o reprezentanţă Decathlon. Spartan Restaurant anunţa extinderea în Bulgaria la finalul lunii trecute, având alocată suma de 700.000 de euro doar pentru deschiderile de noi locaţii în 2019. Sunt pregătite şi inaugurări în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Sibiu.

La ultima verificare Spartan avea 43 de restaurante fixe şi unul mobil. Spartan ajungea la Oradea aproape de perioada Crăciunului în 2018 şi oferea chiar un premiu un Samsung Salaxy S9 la debut. La Timişoara a ajuns acum fix un an, în vară, prin francizarea businessului către fotbalistul Remus Coşovanu. Investiţia a fost de 150.000 de euro atunci.

Spartan se bazează pe preparate greceşti şi propune carne rotisată de pui şi combinaţii de carne de porc, oaie şi vită. În meniu se află şi sandvişuri, preparate la lipie, dar şi plăcintă, îngheţată şi prăjituri. Există şi souvlaki cu ceapă roşie, castraveţi muraţi, sos de măsline, gogoşar murat şi iaurt cu usturoi. Aveţi şi pită crocantă ca alternativă la lipii.

Businessul Spartan începea în Suceava în 2012 şi cunoştea un boom de popularitate în ultimul an, odată cu campania „şîeu”.