Subway va deschide 10 restaurante noi în România în 2018

0
4041

2018 se anunţă a fi anul extinderilor de lanţuri de restaurante, Subway punându-şi numele pe această listă expansivă. Celebrul producător de sandwichuri „sub” şi-a anunţat intenţia de a deschide 10 unităţi noi în 2018, iar planurile le detaliem mai jos.

5 dintre noile restaurante vor fi în Bucureşti, iar celelalte 5 se vor afla în Bistriţa, Craiova, Târgu Mureş, Galaţi şi Bacău. Rumen Radev, agent de dezvoltare pentru Bucureşti-Ilfov a declarat că România este o piaţă europeană importantă pentru Subway şi se doreşte consolidarea sa în 2018. Se merge pe o amplasare pietonală şi în mall-uri, în locaţii tradiţionale, dar şi inedite, precum drumuri cu trafic ridicat, benzinării sau aeroporturi.

Noile locaţii vor include standuri cu legume întregi, spaţii de expunere noi pentru pâine şi fursecuri şi porturi USB pentru încărcare. WiFi-ul gratuit va fi de asemenea la dispoziţia clienţilor. Subway debuta în România în 2011, având primul restaurant dechis în 2012 în zona Victoriei din Bucureşti. Acum are 37 de restaurante în Bucureşti, Braşov, Alba Iulia, Arad, Cluj-Napoca, Constanţa, Deva, Timişoara sau Piteşti.

Doar în Bucureşti se află 16 locaţii. Dacă ar fi să ghicesc care vor fi cele 5 restaurante din Bucureşti, aş paria pe unul în mallul Park Lake, pe unul la aeroport şi eventual unele în Promenada Mall şi Veranda Mall. Subway a început să livreze la domiciliu din 2014, ocupându-se de catering şi pentru birouri şi petreceri.

Sursa foto