Taco Bell lansează produsul Taco’n Taco: un taco în alt taco, cu sosuri noi

1
1964

Taco Bell a lansat un nou produs la acest început de lună, cunoscut sub numele de Taco’n Taco. Ideea este de „restaurant într-un restaurant”, care se aplică în locaţia din Park Lake Shopping Center.

Din aprilie Taco Bell oferă fanilor din România singurul taco de pe piaţă care vine cu dublu shell şi sosuri în premieră: Cool Habanero şi Hot Lava. Practic e totul pe bază de taco în alt taco, cu o dublă crustă din făină de porumb. Mănânci un taco integrat în alt taco, pentru o extra doză de aromă. Noul produs este un taco crunchy, cu salată, smântână, carne şi brânză cheddar.

Toate acestea se află într-un al doilea shell moale de tortilla. Între cele două secţiuni crocante se află unul dintre sosurile noi menţionate mai sus, Cool Habanero sau Hot Lava. Taco Bell mai propune şi două meniuri atractive: snack meniu, care include şi o porţie medie de cartofi/nachos, plus băutură răcoritoare, sau box cu 2x Taco’n Taco, porţie medie de cartofi/nachos, băutură răcoritoare şi porţie de churros.

Între timp Taco Bell a pornit şi un challenge în spiritul Taco Bell pe paginile de Facebook şi Instagram. Veţi găsi detalii pe acele pagini. Noi am încercat meniurile de la Taco Bell la inaugurare aici.