Taco Bell pregăteşte inaugurarea unui restaurant la Timişoara, în cadrul Openville

1
2008

Openville Timişoara este un ansamblu de clădiri de birouri, zonă de divertisment şi rezidenţială, un soi de parc office amenajat la Timişoara. În urma unor scăpări foto din urmă cu câteva luni am avut ocazia să vedem pe schiţe şi un restaurant Taco Bell şi unul Hard Rock Cafe, iar acum se confirmă sosirea Taco Bell în urbea vestică.

Taco Bell va deschide prima sa locaţie din vestul României la Timişoara, în cadrul clădirii de birouri clasa A United Business Center 1. Restaurantul se află la parter şi va avea o suprafaţă de 210 metri. Openville integrează şi Iulius Mall Timişoara, înglobându-l în parcul său office. Taco Bell este un lanţ cu specific mexican, cu provenienţa din SUA.

A debutat în România în octombrie 2017, printr-o locaţie în Băneasa Shopping City, urmată de una lansată pe 30 noiembrie în Mega Mall. Se ajungea la 3 restaurante în Bucureşti odată cu deschiderea unităţii din Park Lake Shopping City în această vară. Taco Bell lua fiinţă în 1962 în California şi este un lanţ de restaurante cunoscut pentru preparate precum taco, burrito, nachos, crunchwrap şi multe altele.

Peste 7000 de restaurante fac parte din franciză, în 135 de ţări. Openville Timişoara se află încă în construcţie şi este cel mai mare proiect mixt din vestul ţării, combinând business, divertisment şi shopping. Adaugă încă 47.000 de metri pătraţi la Iulius Mall şi va aduce o sumedenie de locaţii noi de tip food pentru timişoreni.