Taco Bell România deschide al treilea restaurant în Park Lake; Avem fotografii!

1
3342

Anul 2018 ne aduce încă o locaţie Taco Bell deschisă în Bucureşti şi se întâmplă exact cum am prezis: vine în Park Lake. Cine trece prin mallul din Parcul Alexandru Ioan Cuza în aceste zile o să vadă o mare copertină lângă Cinema City, cu logo-ul Taco Bell. Am făcut şi noi fotografii şi le vedeţi mai jos.

Până acum Taco Bell avea locaţii în Băneasa Shopping City şi în Mega Mall, iar acum vine şi în Park Lake şi mi se pare că această locaţie e ceva mai mare decât cea din Mega Mall. Se deschide în iulie şi ia locul unui restaurant cu specific românesc, care nu era foarte frecventat şi îl vedeam mai mereu gol.

Brandul Taco Bell a debutat pe piaţa din România în octombrie 2017, cu restaurantul din Băneasa Shopping City. Pe 30 noiembrie a ajuns şi la Mega Mall, pentru o inaugurare cu DJ, cozi mari şi refill-uri gratuite la sucuri. Se pare că brandul american ar fi obţinut vânzări de aproape 3 milioane de lei în primele 3 luni pe piaţa noastră. Deşi mâncarea mexicană e celebră şi apreciată pe tot globul, în Bucureşti nu sunt prea multe restaurante de gen, de aici şi succesul Taco Bell.

Au burrito în meniu, clasica quesadilla şi evident şi tacos, toate preparate în spatele unor geamuri mari şi transparente. Am degustat şi am dat o notă preparatelor aici, iar impresia noastră nu a fost chiar foarte plăcută.