Sphera Group deschide noi restaurante KFC în gările din Italia

1
1763

În luna martie a acestui an aflam că Sphera Group, cel mai mare grup din zona de food service din România a deschis deja 3 restaurante KFC în Italia. Francizorul român continuă acum extinderea în Italia, prin anunţarea intenţiei de a deschide restaurante şi în gările din Italia.

Sphere Franchise Group deţine restaurantele KFC din România şi Republica Moldova, iar la început de primăvară a inaugurat o nouă unitate în oraşul Villesse din nord estul Italiei. Investiţia a fost atunci 750.000 de euro. Acum Sphera a încheiat un parteneriat cu Grandi Stazioni Retail, companie feroviară care administrează 14 staţii feroviare din Italia.

KFC România are 3 restaurante în Italia, iar în viitorul apropiat îi vom regăsi în gările Venezia Stana Lucia, Bari Centrale, Genova Brignole şi Bologna Centrale. În jur de 750 de milioane de turişti tranzitează gările operate de Grandi Stazioni în fiecare an. În ultimul an KFC s-a axat în România pe deschiderea de locaţii Drive Thru, atât în Capitală, cât şi în ţară.

Din ce ştiu doar Bucureştiul are KFC în Gara de Nord, dar e posibil să mai fie locaţii şi în alte gări din marile oraşe.