Tazz și Radio Guerrilla lansează brandul virtual Burritos Guerilla! Acum poți comanda Burritos ca în Mexic exclusiv din aplicația Tazz

0
1129
Tazz și Radio Guerrilla lansează brandul virtual Burritos Guerilla! Acum poți comanda Burritos ca în Mexic exclusiv din aplicația Tazz

Tazz, platformă locală de livrare rapidă, și Radio Guerrilla, unul dintre posturile de radio cele mai cunoscute din România, au lansat un nou brand virtual cu specific gastronomic mexican. Se numește sugestiv, Burritos Guerrilla, și reprezintă al șaptelea brand virtual lansat în programul Tazz Republic. este astfel disponibil de acum DOAR pe Tazz, în restaurantul virtual special creat din aplicație. Detalii avem mai jos.

Parteneriatul dintre Tazz și Radio Guerrilla aduce mai aproape rețete autentice, simbolul gastronomiei mexicane – legendarul burrito. Poți alege din 7 tipuri diferite de burritos acum exclusiv din aplicația Tazz. Există 6 variante cu diverse tipuri si mixuri de carne, dar și un sortiment vegetarian.

Vedeta meniului implică carne de miel. Se numește Guerrilla Burrito și combină ragù de miel cu orez și Jack Cheese, salată ixeberg, picco de gallo și sos de smântână. Fan vită? Poți alege Chili con Carne Burrito care pe lângă vită conține orez, sos cheddar, salată iceberg, picco de gallo și sos de smântână.

Dacă preferi carnea de porc în meniu vei găsi și Mexican Pulled Pork Burrito. El conține pulled pork, orez, cheddar, salată iceberg, salsa și guacamole. Dacă nu te poți hotărî între carnea de porc și cea de vită, Beef and Pork Burrito este alegerea perfectă. Conține  ragù de vită și porc, orez, cheddar, salată iceberg, castraveți murați și salsa rossa.

Găsim în meniu și două sortimente de pui mai light, Chili Chicken Burrito, dar și Crispy Chicken Burrito. De asemenea, nici poftele vegetariene nu au fost lăsate deoparte. Meniul include și Veggie Eggs and Chili Burrito, un sortiment vegetarian ce implică fajita de legume, fasole roșie și ou.

Alin Șerban, CEO Tazz, a spus:

„Burritos Guerrilla este un proiect special din mai multe motive. Așa cum v-am obișnuit, este vorba despre o colaborare inedită, între o platformă de livrare și un radio, care reușesc împreună să creeze propriul brand virtual în zona de food. De asemenea, este un preparat prin care ne dorim să oferim, alături de partenerii noștri de la Radio Guerrilla, o experiență gastronomică unică celor care se află în căutarea de gusturi cât mai diverse.

Este un preparat simbolic pentru bucătăria mexicană, extrem de gustos, care te va duce cu gândul la Mexic. Și nu în ultimul rând, această lansare înseamnă extinderea programului Tazz Republic.”

Poți comanda Burritos Guerrilla din secțiunea dedicată din aplicație, iar Tazz se ocupă să îi livreze direct la ușă ta, în București, Timișoara, Cluj-Napoca și Brașov și, în curând, în alte orașe mari din țară.